Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός για τα νέα διαρκείας

Τις πρώτες μέρες του Ιουλίου θα ξεκινήσει, εκτός απροόπτου, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ, για τη σεζόν 2014-15.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός της καμπάνιας της ΑΕΚ, σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν. Οι άνθρωποι του συλλόγου δουλεύουν εντατικά στο συγκεκριμένο πρότζεκτ το τελευταίο διάστημα και τις επόμενες ημέρες θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, προτού είναι όλα έτοιμα για να τεθούν προς διάθεση. Το μόνο που θα απομένει, είναι δοθεί το τελικό «ok» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάτι που αναμένεται να γίνει τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.

Στην ΑΕΚ φαίνεται να έχουν καταλήξει στην πολιτική που θα ακολουθήσουν, σχετικά με τα νέα διαρκείας, καθώς επίσης και για τις τιμές τους, οι οποίες λογικά θα έχουν μια μικρή αύξηση σε σχέση με πέρσι. Στη νέα σεζόν άλλωστε, ο «δικέφαλος» αναμένεται να έχει περισσότερα ματς, αφού μαζί με τα playoffτης Β’ Εθνικής και αυτά του Κυπέλλου, θα ξεπεράσουν τα 20 εντός έδρας.

Από εκεί και πέρα, όπως έχει γίνει γνωστό και φέτος το 50% των εσόδων θα διατεθεί υπέρ της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ομάδας. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, πέραν του ότι τις νέες κάρτες διαρκείας θα κοσμεί το λογότυπο για τα 90 χρόνια της ΑΕΚ, το οποίο κέρδισε τον σχετικό διαγωνισμό πριν από λίγες ημέρες.