Κατά του δημάρχου του Άργους η ΟΧΕ

Ανακοίνωση κατά του δημάρχου του Άργους, Δημήτρη Καμπόσου, για την τοποθέτησή του στο Facebook του Διομήδη Άργους σχετικά με την ΑΕΚ και την Ομοσπονδία, εξέδωσε η ΟΧΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΟΧΕ εκφράζει την θλίψη και την αγανάκτηση της για το σχόλιο του Δημάρχου Άργους- Μυκηνών Κου Καμπόσου που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του σωματείου ΑΟ Διομήδης Άργους. Ένας άνθρωπος που προέρχεται από τα σπλάχνα του αθλητισμού (παλιός αθλητής, μετέπειτα καθηγητής Φ.Α., δηλαδή παιδαγωγός) να απευθύνεται σε Αθλητική Ομοσπονδία με τέτοιους είδους χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν ούτε με το αθλητικό ιδεώδες ούτε με την δημόσια ιδιότητα που φέρει ο Κος Καμπόσος. Οι δηλώσεις του, δεν βοηθάνε ούτε την ίδια την ομάδα του Διομήδη, η οποία διατηρεί μεγάλο αριθμό παιδιών στις ακαδημίες της και στα οποία οφείλει ως πρώτος πολίτης της πόλης και παιδαγωγός να εμφυσήσει τα αθλητικά και κυρίως τα δημοκρατικά ιδεώδη.

Δυστυχώς η λέξη «σκασμός» που πρόσφατα ακούσαμε από άλλους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο ναό της δημοκρατίας, παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε Αθλητισμό που στηρίζονταν σε ελιτιστικές και συντεταγμένες κοινωνικές ομάδες και όχι στην πλατιά μάζα του λαού.

Καλούμε τον Δήμαρχο Άργους να ανακαλέσει άμεσα και δημόσια, απαντώντας του ότι η ΟΧΕ σέβεται όλα τα σωματεία μέλη της ανεξαρτήτου μεγέθους και επιτυχιών.

Τέλος, αν και θεωρούμε ότι οι χειριστές της ανωτέρω ιστοσελίδας θα έπρεπε να είχαν ήδη διαγράψει το ανωτέρω σχόλιο, τους καλούμε έστω και τώρα να το πράξουν».