Υποβαθμίζει το επεισόδιο η ΕΠΟ

"Η Εθνική μας ήταν και θα παραμείνει ομάδα", λέει η ΕΠΟ.

Θέση για το επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη, στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας, πήρε η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της. Σε αυτήν προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός και τονίζει ότι επρόκειτο για μια συνηθισμένη στιγμή έντασης.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εξ αφορμής των δημοσιευμάτων που περιγράφουν θερμό επεισόδιο μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, επισημαίνονται τα εξής:
Μια στιγμή έντασης στην προπόνηση της 17/6/2014, συνήθης στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας, προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη με το περιστατικό.
Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι, ως ομάδα, στον αυριανό αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας, αντιλαμβανόμενοι απολύτως την κρισιμότητά του για την έκβαση της επιδιωκόμενης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Μια στιγμιαία αντίδραση, συνεπώς, δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα».