Θα γινόταν serial killer ο σατανιστής της Γλυφάδας

Στο παρά πέντε τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, που υποστηρίζουν πως αν ο 22χρονος έκανε και δεύτερο φόνο-θυσία στο σατανά, δεν θα υπήρχε γυρισμός.

Τη βεβαιότητα πως αν δεν έφταναν στα ίχνη του 22χρονου σατανιστή πριν κάνει και δεύτερο φόνο, τότε αυτός θα γινόταν κατά συρροήν δολοφόνος, εκφράζουν αξιωματικοί της αστυνομίας.

Καθώς ο δολοφόνος μετά από την επανάληψη της αποτρόπαιας πράξης του ως θυσία στο σατανά θα αποκτούσε εξοικείωση, τότε δεν θα σταματούσε εύκολα, εξηγούν αστυνομικοί στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ενώ επισημαίνουν ακόμα πως δεν θα ήταν εύκολο να τον εντοπίσουν, καθώς δρούσε μοναχικά.

Οι άντρες της αστυνομίας που ερευνούσαν τη δολοφονία της άστεγης 41χρονης, αφού εντόπισαν τα στοιχεία που παρέπεμπαν σε σατανιστικό τελετουργικό, άρχισαν να «περικυκλώνουν» τους υπόπτους, καταλήγοντας σε τέσσερις άντρες.

Χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook που ονομαζόταν «ελεύθερος τέκτονας» εντόπισαν τον 22χρονο και ξεκίνησαν τη συζήτηση μαζί του, ώσπου τους εμπιστεύθηκε φανερώνοντας πως αυτός είχε ήδη κάνει το πρώτο βήμα «για να πλησιάσει το σατανά», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, παραμένει αμετανόητος στο κελί του για την ανθρώπινη ζωή που πήρε, ενώ στενοχωριέται μόνο που δεν μπορεί να προσφέρει άλλη θυσία στο σατανά…

«Δυο χαμένες ψυχές»

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο πατέρας Τιμόθεος, ο εφημέριος του Αγίου Κωνσταντίνου, της εκκλησίας που βρίσκεται δίπλα στο πάρκο της Γλυφάδας που έγινε η φρικτή δολοφονία – θυσία προς το σατανά, χαρακτηρίζει τους δυο ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση ως «δυο ψυχές χαμένες».

Ο ίδιος ήξερε καλά την 41χρονη γυναίκα που τα τελευταία εννιά χρόνια ζούσε στο διπλανό παρκάκι. Όπως λέει, είχε προσπαθήσει να την πλησιάσει αλλά η γυναίκα ζούσε στο δικό της κόσμο με τις σκληρές αναμνήσεις που της στέρησαν μια λογική συνέπεια σκέψης. Η κοπέλα φαίνεται πως κατηγορούσε την οικογένειά της για ένα χωρισμό που της συνέβη στα 24 της και έκτοτε ζούσε με μόνη συντροφιά τα αδέσποτα σκυλιά του πάρκου. Ήταν όλη της η έγνοια και η μόνη της παρέα, στα παγκάκια του πάρκου που περνούσε τις μέρες της. Παραμένει ερώτημα τι τα έκανε να φύγουν από κοντά της το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της και δεν την προστάτεψαν τότε που τα χρειαζόταν πιο πολύ…

Η μητέρα του 22χρονου σατανιστή, λέει ο εφημέριος, προσπαθούσε να φέρει το παιδί της στο δρόμο του Θεού, μόνο που δεν το κατόρθωσε ποτέ. Το παιδί φαινόταν πως έχει προβλήματα, καθώς είχε αρχίσει τη χρήση ουσιών από νωρίς στην εφηβεία του, ενώ κάποια στιγμή έφτασε σε σημείο να κινδυνεύσει και η ζωή του.

Πηγή: protothema.gr