«Δεν έχουμε χάσει την πίστη μας»

Οι Έλληνες διεθνείς έχουν αφήσει πίσω την ήττα από την Κολομβία και συνεχίζουν χωρίς να έχουν χάσει την πίστη τους όπως υπογράμμισε ο Φάνης Γκέκας που έδωσε σύνθημα νίκης εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ιαπωνία.

Μέσα από το blog του στη Vodafone, ο διεθνής επιθετικός, Φάνης Γκέκας, τόνισε: “Ήρθε η ώρα του σημαντικού αγώνα με την Ιαπωνία. Το πιστεύουμε πολύ αυτό το παιχνίδι και θα μπούμε γερά για να το κερδίσουμε.
Έχουμε δουλέψει αρκετά μετά το ματς με την Κολομβία και αν κάνουμε αυτά που έχουμε πει θα πάρουμε σίγουρα θετικό αποτέλεσμα. Δεν φοβόμαστε κανένα ματς και μπορούμε να κάνουμε δυο νίκες και να δούμε πού θα μας πάνε αυτοί οι 6 βαθμοί.

Το παιχνίδι με την Κολομβία ήταν κακό, όχι από θέμα απόδοσης αλλά από θέμα αποτελέσματος. Δεν μας πήγε το ματς από την αρχή και η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας σε κανένα σημείο. Ήταν βαρύ το σκορ, όχι ανάλογο του πώς έπαιξαν οι δυο ομάδες, αλλά το έχουμε αφήσει πίσω και φυσικά δεν το βάζουμε κάτω. Έχουμε δει τα λάθη μας, έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτά και προχωράμε μπροστά.

Συνεχίζουμε, δεν έχουμε χάσει την πίστη μας. Σήμερα παίζουμε για τη νίκη”.