Ηθικό δίλημμα για Άρη η συμφωνία με τον Ελληνικό Χρυσό

Η επικείμενη συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με την εταιρεία “Ελληνικός Χρυσός” εγείρει ερωτηματικά σε ό,τι αφορά στα χρήματα που θα λάβει η ομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρεία σκοπεύει να βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ 2-2.5 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα με τα οποία ο Άρης μπορεί να αγωνιστεί στη Football League και έτσι να εγκαταλειφθούν οι σκέψεις για ειδική εκκαθάριση.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα χρήματα είναι λίγα σε σχέση με τα όσα θα βγάλει η “Ελληνικός Χρυσός” από τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται και το ηθικό δίλημμα που αφορά στο αν πρέπει να συμπράξει ο Άρης σε μια τέτοια εταιρεία.

Στην ΠΑΕ θα ήταν ακόμα περισσότερο ικανοποιημένοι αν η συνεργασία με την εταιρεία είχε μεγαλύτερη διάρκεια, δηλαδή τουλάχιστον πέντε χρόνια, προκειμένου να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος των χρεών. Επίσης, στον Άρη δεν θα έλεγαν “όχι” στην προοπτική δημιουργίας γηπέδου με τη βοήθεια της “Ελληνικός Χρυσός” αν και κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή.