Πιέζει για Μρτζα η ΑΕΚ

Νέα βελτιωμένη πρόταση έκανε η ΑΕΚ στον Μρτζα και τον πιέζει για γρήγορη απάντηση.

Η ΑΕΚ έδειξε πως θέλει να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Ντράγκαν Μρτζα. Η «Ένωση» είχε κάνει την πρώτη της πρόταση, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Ώρας»:

«Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες ΑΕΚ και Ντράγκαν Μρτζα, με την «Ένωση» να έχει ήδη κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του Σέρβου, καταθέτοντάς του επίσημη πρόταση συνεργασίας. Οι «κιτρινόμαυροι», όντας ενήμεροι για τις εξελίξεις στον Ερυθρό Αστέρα και την πρόθεση του Σέρβου φορ να καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος (που έγινε), δεν έχασαν χρόνο και κινήθηκαν αστραπιαία, δείχνοντας εμπράκτως και επίσημα στον Μρτζα πως τον θέλουν

Η πρώτη κρούση από πλευράς ΑΕΚ όπως διαβάσατε λοιπόν υπήρξε, ωστόσο χθες, η «Ένωση» επανήλθε άμεσα με νέα, βελτιωμένη προσφορά, δείγμα της διάθεσης που δείχνει να κυνηγήσει το μεγάλο «μπαμ» και να «ντύσει» στα κιτρινόμαυρα τον γκολτζή του Ερυθρού Αστέρα!

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να δώσει τη δική της μάχη για να στεφθεί με επιτυχία η μεγάλη μεταγραφή και γι’ αυτό μετά την διστακτικότητα που έδειξε η πλευρά του παίκτη στην πρώτη κρούση, έκανε και δεύτερη κίνηση, άμεσα, μιας και δεν υπάρχει η πρόθεση η υπόθεση να γίνει. σίριαλ, όπως εκείνη του Λάζοβιτς.

ΑΕΚ και Μρτζα αναμένεται να έχουν και νέα επαφή σήμερα, μιας και επιστρέφει από τη Μόσχα και ο μάνατζερ του Σέρβου φορ, ώστε να συζητήσουν για κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την πρόταση της «Ένωσης», σε συνάρτηση με τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή. Η νέα, βελτιωμένη όπως είπαμε πρόταση της ΑΕΚ δεν αφήνει σε καμία περίπτωση. αδιάφορο τον Μρτζα, που δεσμεύτηκε να δώσει την τελική του απάντηση στους ανθρώπους του «Δικεφάλου» άμεσα και συγκεκριμένα μέσα στις επόμενες μέρες. Αυτό που ζήτησε ο Σέρβος είναι λίγες μέρες περιθώριο προκειμένου να το σκεφτεί και πιθανότατα θέλοντας να δει αν το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων μεταφραστεί σε πρόταση, κάτι που πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η ΑΕΚ φαίνεται λοιπόν πως έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού, καθώς έχει μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του και εντός των επόμενων ημερών, ίσως και πριν το τέλος της εβδομάδας, θα γνωρίζει την τελική απόφαση του Μρτζα, που δείχνει να. ψήνεται σιγά-σιγά όλο και περισσότερο με την προοπτική της «Ένωσης».