Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η “συζήτηση” των κατοίκων

Το πλήθος των 15 ατόμων ενίσχυσε με την παρουσία του ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος. Νέο ραντεβού δίνει η Original 21 τη Δευτέρα στο δημαρχείο στη Γ.Σ. της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με επιτυχία στέφθηκε (υπέρ της Ένωσης φυσικά) η “συζήτησ用που ήθελε να κάνει το Συντονιστικό Πολιτών Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνος για το νέο γήπεδο. Η Original 21 είχε δώσει κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ να δώσουν το παρών και εκείνοι το έπραξαν, καθώς περισσότεροι από 500 Ενωσίτες έδειξαν ότι σε όποια σχέδια εναντίον του γηπέδου θα βρίσκονται δυναμικά αντιμέτωποι.

Η συζήτηση μεταξύ οπαδών και κατοίκων για την Αγιά Σοφιά έγινε σε έντονους τόνους, καθώς οι 15 κάτοικοι και ο νέος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας (=σύνολο 16) δεν φαίνονται να έχουν κατανοήσει την υποχρέωση που θα έχει η ΠΑΕ για δενδροφύτευση ίσης έκτασης με εκείνη που θα χρησιμοποιηθεί για το γήπεδο. Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν διακριτική, χωρίς να έχουμε ευτράπελα. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του Άρη Βασιλόπουλου ανάμεσα στους κατοίκους του Συντονιστικού, ακούστηκαν αρκετά συνθήματα εναντίον του και υπέρ του γηπέδου από τους οπαδούς της ΑΕΚ, καθώς και το “10 μ****** είσαστε”, σύνθημα που αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάσταση.

10450792_10202995072330909_4859505069275973471_n

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους κατοίκους στα διάφορα πηγαδάκια που υπήρχαν ακούσαμε αρκετά αστεία πράγματα, όπως το “Γιατί ήρθατε τόσοι πολλοί;!”. Ας βάλουν μερικοί καλά στον νου τους ότι ΑΕΚ σημαίνει Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Φιλαδέλφεια σημαίνει ΑΕΚ. Δεν θα μπούνε 15 κομματικά υποκινούμενοι κάτοικοι ενάντια στα όνειρά μας και ας βρούνε άλλους τρόπους για να λύσουν τις διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μελισσανίδη.

Τη Δευτέρα αναμένεται σημαντική σύγκληση Γενικής Συνέλευσης του Δημοτικού Συμβουλίου για το Γηπεδικό και οι σύνδεσμοι αναμένεται να κάνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας για δυναμικό παρών.

Δείτε ΕΔΩ πως σας μετέδωσε το AEKnea την συγκέντρωση LIVE.