Στη Σχολή Προπονητών ο Δέλλας

Άρχισαν τα σεμινάρια της Σχολής Προπονητών στη Ρόδο, όπου συμμετέχει ο Τραϊανός Δέλλας.

Στη Ρόδο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες, ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας, προκειμένου να συμμετέχει στην Σχολή Προπονητών Pro-UEFA, ως τις 4 Ιουλίου. Μαζί με τον «Κολοσσό» βρίσκονται και άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και νυν προπονητές, στην πρώτη από τις συνολικά επτά ενότητες του συγκεκριμένου προγράμματος.
Λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγω σεμινάριο, ανάρτησε η ΕΠΟ στην ιστοσελίδα της, όπου αναφέρει:
«Άρχισαν στην Ρόδο οι εργασίες της 5ης Pro-UEFA Σχολής Προπονητών υπό την επίβλεψη του Διευθυντή της σχολής, Αριστοτέλη Μπατάκη, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον πρόεδρό της, Παναγιώτη Διακοφώτη.

Στις εργασίες συμμετέχουν ικανότατοι εκπαιδευτές όπως οι κ. Βουτσακέλης Ευστράτιος και Μητροτάσιος Μιχαήλ, καθώς επίσης ο εισηγητής-εκτιμητής της UEFA Ruud Dokter. Η Σχολή της Ρόδου θα διαρκέσει έως τις 04.07.2014 και αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη από τις επτά συνολικά ενότητες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της σχολής τον Δεκέμβριο του 2016.

Μεταξύ των υποψηφίων προπονητών συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι κ. Δέλλας Τραιανός, Ελευθερόπουλος Δημήτριος, Κοκολάκης Γεώργιος, Νικοπολίδης Αντώνης, Γκούμας Ιωάννης, Αλεξίου Αλέξανδρος, Ρότσα Χουάν Ραμόν, Καλύκας Δημήτριος, Στοίνοβιτς Ζόραν, Παπαπαναγής Φώτης, Κολομπούρδας Νικόλαος, Διγκόζης Άγγελος, Σίμος Γεώργιος».