Σε αναμονή για Τζιμπούρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Goal» στη κορυφή της λίστας για την επίθεση επικρατεί το όνομα του Τζιμπούρ.

Το τελευταίο διάστημα ο Αλγερινός παίκτης έχει τονίσει στην ΑΕΚ πως είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα.

Από την πλευρά της, η αγγλική ομάδα δεν υπολογίζει τον Τζιμπούρ για τη νέα σεζόν και είναι δεδομένο πλέον πως η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί.

Εξάλλου, για τον Ράφικ Τζιμπούρ, ο συντάκτης της «NottinghamPost», Πολ Τέιλορ, μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», για το θέμα του Αλγερινού παίκτη.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

«Το μόνο σίγουρο είανι ότι θα φύγει από την ομάδα. Ο νέος προπονητής δεν τον υπολογίζει και όπως έχει φανεί ούτε ο ίδιος ο παίκτης έχει τη διάθεση να μείνει. Πάντως, η Νότιγχαμ ήδη έχει αποκτήσει δύο επιθετικούς και κινείται για ακόμη έναν και δεν έχει στα σχέδιά της τον Τζεμπούρ. Είναι ο πρώτος στη λίστα για να αποχωρήσει. Εξάλλου, πρόκειται για έναν παίκτη που δεν κατάφερε ούτε να προσαρμοστεί, ούτε να προσφέρει. Εκείνο που μένει, είναι να φανεί με ποιον τρόπο θα φύγει. Υπάρχει αν καταλαβαίνω καλά η πρόθεση να δώσει ακόμα και κάποια χρήματα η Νότιγχαμ, για να βγάλει το “διαζύγιο”. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει».