Πού «κολλάει» η περίπτωση Τζιμπούρ

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πού «κολλάει» η επιστροφή του Τζιμπούρ στην ΑΕΚ.

Αγγλικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Nottingham Post», αναφέρει πως ο Ραφίκ Τζιμπούρ μπορεί να μη δεσμεύεται πια από τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα δεν υπολογίζεται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως για να λύσει το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα θα πρέπει να αποζημιωθεί.

Εξάλλου, η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τον Τζιμπούρ και του έχει ξεκαθαρίσει πως εφόσον μείνει ελεύθερος και δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις, την ενδιαφέρει πολύ η περίπτωση του. Ούτως ή άλλως, και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα κάτι που επιβεβαιώνει και ο αγγλικός τύπος, τονίζοντας όμως και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του.

Αναλυτικά το αγγλικό ρεπορτάζ: 

«Η ΑΕΚ έχει εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Τζεμπούρ, αλλά η μεταγραφή πιθανώς να εξαρτηθεί από το αν η Νότιγχαμ θα συμφωνήσει να αποζημιώσει τον Αλγερινό. Ο Τζεμπούρ δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μετά τη μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Φέρεται να έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με την ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2011. Η Νότιγχαμ φέρεται διατεθειμένη να αφήσει να φύγει σαν ελεύθερος ο παίκτης, που εισέπραττε περίπου 30.000 λίρες την εβδομάδα. Όμως πηγές από την Ελλάδα αναφέρουν πως η μεταγραφή μπορεί να κολλήσει στο αν η Νότιγχαμ θα συμφωνήσει να πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου του Τζεμπούρ.

Η Φόρεστ αρχικά θεωρούσε πως μπορούσε να μην έχει υποχρεώσεις απέναντι στον παίκτη, ο οποίος αρχικά είχε αποκτηθεί με μία περίπλοκη συμφωνία δανεισμού από τον Ολυμπιακό, που θα γινόταν μόνιμη. Όμως τελικά η Νότιγχαμ ανέλαβε το συμβόλαιο και τώρα θα πρέπει να συμφωνήσει με τον παίκτη για τα δύο εναπομείναντα χρόνια του συμβολαίου του, αν θέλουν να αποχωρήσει. Ενδιαφέρον υπάρχει και από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και ο Τζεμπούρ φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο».