ΑΕΚ σημαίνει εκπαίδευση!

Άλλη μία σημαντική συνεργασία για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ.

Σε μία σημαντική ανακοίνωση προχώρησε πριν από λίγα λεπτά η ποδοσφαιρική ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι ακαδημίες της ομάδας. Από σήμερα λοιπόν,  ΑΕΚ και Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη ξεκινούν μία μεγάλη συνεργασία για τα επόμενα χρόνια, με τα εκπαιδευτήρια να λειτουργούν ουσιαστικά ως αθλητικό σχολείο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, ακολουθώντας ουσιαστικά το σχέδιο και το πλάνο γνωστών και μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας με παρουσία των Μπάγιεβιτς και Ζήκο.

Αναλυτικά:

«Την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 12:00 η ΑΕΚ και τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, ένας από τους πιο γνωστούς Εκπαιδευτικούς Ομίλους που παρέχουν εδώ και 80 χρόνια συστηματοποιημένη και οργανωμένη παιδεία στη χώρα μας, ανακοινώνουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη ανιχνεύοντας και καλλιεργώντας το χάρισμα κάθε παιδιού, κάνει τα πρώτα της βήματα σαν «αθλητικό σχολείο» και θα συνεργαστεί με την ομάδα μας από τη σχολική χρονιά 2014-2015.

Με την επίτευξη της συμφωνίας αυτής η ΑΕΚ γίνεται η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που προσφέρει αυτού του επιπέδου εκπαιδευτική παροχή στις Ακαδημίες της, αποδεικνύοντας ότι δίνει μεγάλη βάση στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών-αθλητών.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου των εγκαταστάσεων των Εκπαιδευτηρίων στα Σπάτα, την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν ο εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Άκης Ζήκος ενώ τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη η Αντιπρόεδρος κ. Μάνια Ζηρίδη και ο καθηγητής φυσικής αγωγής, υπεύθυνος Ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Δημητρίου».