Πήρε “γεύση” ΑΕΚ ο Μιλοβάνοβιτς

Σε Πειραιά, ΟΑΚΑ και Σπάτα, βρέθηκε σήμερα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με την άφιξή του στην Ελλάδα.

Γεμάτη… ΑΕΚ ήταν η πρώτη μέρα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Ελλάδα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, ο οποίος αφίχθη τα ξημερώματα στη χώρα μας, είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στα γραφεία του αφεντικού του «δικεφάλου» στον Πειραιά, παρόντος του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπου διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας και τον Βασίλη Δημητριάδη, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τα γραφεία του συλλόγου, όπου είχε μια σύντομη επαφή με κάποια στελέχη της ΑΕΚ.
Επιπλεόν, ο Μιλοβάνοβιτς πήρε μια πρώτη γεύση και από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, συνοδευόμενος από τον Βασίλη Δημητριάδη, ενώ είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία και με τον προπονητή της ομάδας Τραϊανό Δέλλα.

Ο Σέρβος θα επιστρέψει για λίγες μέρες στην Ισπανία, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες, πριν εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στην Ελλάδα, για να πιάσει δουλειά. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας άλλωστε, είναι σε εξέλιξη, καθώς απομένουν δύο ή μάξιμουμ τρεις μεταγραφικές κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.