Έπιασε δουλειά και τρέχει για τα μεταγραφικά

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έπιασε ήδη δουλειά και τρέχει για τα μεταγραφικά.

Μπορεί ο Ράφικ Τζιμπούρ και ο Ντράγκαν Μρτζα να παραμένουν οι πρώτες επιλογές της ΑΕΚ για την ενίσχυση της ομάδας, όμως στο «παιχνίδι» μπήκε και ο Μακόλεϊ Κρισάντους.

Μάλιστα, για τον Κρισάντους έχει πολύ καλή άποψη και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει ποιότητα στην ομάδα. Εξάλλου, το όνομα του Κρισάντους έπεσε στο τραπέζι στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο νέος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Έτσι, δεν αποκλείεται σύντομα να κάνουν κίνηση οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να τον αποκτήσουν.

Σχετικά με τον Ντράγκαν Μρτζα, άμεσα αναμένονται να υπάρξουν εξελίξεις καθώς μέσα στην ημέρα θα μείνει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον τεχνικό διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι λυπηρό που φεύγει από την ομάδα ο Μρτζα.

Τέλος, όσον αφορά τον Τζιμπούρ τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, αφού η μόνη πιθανότητα να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι να μείνει ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Πάντως, το χάσμα στο οικονομικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Τζιμπούρ παραμένει το ίδιο.