Βασιλόπουλος: «Στη Νέα Φιλαδέλφεια ζούμε χούντα»

Με δηλώσεις του, ο Άρης Βασιλόπουλος χαρακτήρισε ως «χούντα» τα όσα γίνονται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο νέος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, καλεί ακόμα και τον Κάρολο Παπούλια να πάρει θέση για τα όσα συμβαίνουν στην πόλη. Μάλιστα, δικαιολόγησε και την απουσία του από τη χθεσινή συγκέντρωση που ο ίδιος είχε διοργανώσει, τονίζοντας πως δεν του το επέτρεψε η αστυνομική διευθύντρια.

Αναλυτικά όσα είπε στη «Εφημερίδα των Συντακτών»:

«Ζούμε μαύρες μέρες για τη δημοκρατία στην πόλη μας. Θυμίζουν τις πιο σκοτεινές εποχές μετά τον εμφύλιο. Να μην μπορεί να οργανωθεί μια συζήτηση χωρίς ισχυρή αστυνομική παρουσία. Έχει τεράστια ευθύνη η Αστυνομία, με την οποία υπήρχε συνεννόηση να υπάρχει μια κλούβα στο σημείο. Τη στιγμή που κατευθυνόμουν προς τα εκεί, μου είπε η αστυνομική διευθύντρια ότι δεν μπορώ να πλησιάσω στο σημείο.

Ενώ κατευθυνόμουν προς το σπίτι μου, έβλεπα μηχανές και αυτοκίνητα να πλησιάζουν προς τα εκεί. Οι μέρες θυμίζουν χούντα. Κινδυνεύει το Άλσος και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Αυτό πρέπει να τελειώσει και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και η πλευρά της ΑΕΚ και η Αστυνομία και να πάρει θέση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το ιδιότυπο φασιστικό καθεστώς που δεν επιτρέπει τη συνάθροιση και τη συζήτηση στην πόλη μας, το οποίο δεν είναι τυχαίο ότι έσπευσε να το επικροτήσει η Χρυσή Αυγή».