Μιλοβάνοβιτς: «Η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε πριν από ένα μήνα»

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αποχαιρέτησε τη Λας Πάλμας χαρακτηρίζοντας την ΑΕΚ ως ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα των Κανάριων Νήσων, ο πρώην άσος της ΑΕΚ χαρακτήρισε την επιστροφή του στην «Ένωση» ως ένα συναρπαστικό κεφάλαιο για την καριέρα του, ενώ αποκάλυψε πως η πρόταση από την ΑΕΚ του ήρθε πριν από ένα μήνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον τρόπο που μου φερθήκατε όλο το διάστημα που ήμουν εδώ. Έκανα την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα και φτάσαμε πολύ κοντά στην άνοδο.

Η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε πριν από περίπου έναν μήνα, αλλά δεν ήθελα να απαντήσω πριν το τέλος της σεζόν. Τώρα ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό επαγγελματικό κομμάτι για μένα και να ξέρουν όλοι στην Λας Πάλμας πως θα έχουν πάντα έναν φίλο στην Ελλάδα.

Η Λας Πάλμας θα πάει εκεί που ανήκει. Από κακή τύχη θα χρειαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο, αλλά οι οπαδοί να είναι σίγουροι πως θα απολαύσουν την άνοδο στην Primera Division. Δεν αξίζει να μιλήσουμε γι αυτούς που εισέβαλαν στο γήπεδο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι αθλητισμός. Η Λας Πάλμας είναι πάνω απ’ όλα αυτά και να είστε σίγουροι πως σύντομα θα ανέβει».