Διαψεύδει ο Μπάγεβιτς για Βοσνία

Καλοβλέπουν Μπάγεβιτς οι Βόσνιοι, για αντικαταστάτη του Σούσιτς, με τον ίδιο να διαψεύδει τα σενάρια.

Η Βοσνία ολοκλήρωσε σήμερα τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει τα σενάρια αντικατάστασης του προπονητής της ομάδας, Σάφετ Σούσιτς. Σε αυτά μάλιστα εμπλέκεται και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς,  ο οποίος όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, είναι υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Βαλκανίων.

Ο ίδιος ωστόσο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα στην ιστοσελίδα της Βοσνίας «klix.ba», φρόντισε να ξεκόψει εξαρχής τα σενάρια. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
«Το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι αυτό που ακούγεται πιο έντονα για τον νέο εκλέκτορα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών της Βελέζ και ο άνθρωπος που αναφέρεται ως ο επικρατέστερος για τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας έπειτα από την αποχώρηση του Σάφετ Σούσιτς, δεν θέλησε να μιλήσει για αυτό το θέμα: “Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έχει προπονητή και δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν ξέρω από πού βγαίνουν αυτές οι ιστορίες”, τόνισε ο Ντούσκο Μπάγεβιτς στο klix.ba από το σπίτι του στην Ελλάδα».