Μπενφίκα καλεί Καπίνο

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού από τα Μέσα της Πορτογαλίας αλλά και από τον ίδιο το σύλλογο.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Μπενφίκα βρίσκεται ο Στέφανος Καπίνο όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα σημειώνεται, μεταξύ άλλων, το εξής: “Ο Καπίνο είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εφόσον αποχωρήσει ο Αρτούρ από την ομάδα, που όπως φαίνεται έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του”.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, δημοσιογράφοι της O Jogo επικοινώνησαν με παράγοντες της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας οι οποίοι έλεγαν πως “ναι, ο Καπίνο είναι στη λίστα μας και μας ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Θα δούμε…”.

Για τον Καπίνο ενδιαφέρεται και η Τζένοα με την ιταλική ομάδα να προσφέρει κοντά στο 1.8 εκ. ευρώ και την Μπενφίκα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τον Παναθηναϊκό να ζητάει 2.5 εκατομμύρια ευρώ συν 25% μεταπώλησης ή ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.