Αμφιβολία για Τζιμπούρ στην ΑΕΚ

Ακόμα και αν παραμείνει ελεύθερος ο Τζιμπούρ, δεν είναι σίγουρο πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Μπορεί ο Ραφίκ Τζιμπούρ να ισχυρίζεται πως έχει μείνει ήδη ελεύθερος, ωστόσο η υπόθεση αυτή παραμένει αβέβαιη και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Τον τελευταίο καιρό, ο Τζιμπούρ έχει επιχειρήσει να ρίξει τις γέφυρες με την ΑΕΚ και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», έχει επιδιώξει να συναντηθεί και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτό το ραντεβού όμως, δεν έγινε, μετά από απόφαση του Μελισσανίδη, εφόσον ακόμα δεν έχει αποφασιστεί από την πλευρά της ΑΕΚ, αν θα κινηθεί για την απόκτηση του Αλγερινού παίκτη.

Ακόμα και αν ο Τζιμπούρ αποδείξει εγγράφως πως είναι ελεύθερος, δεν είναι σίγουρο πως η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση του, καθώς υπάρχουν προβληματισμοί για την περίπτωση του.

Συγκεκριμένα, ο χαρακτήρας του Τζιμπούρ και το γεγονός πως δημιούργησε πρόβλημα ακόμα και στον Ολυμπιακό, δεν περνάει απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς οι ίδιοι επιθυμούν την ισορροπία και την ηρεμία στα αποδυτήρια.

Έτσι λοιπόν, το θέμα της μεταγραφής του Τζιμπούρ «παγώνει», με την ΑΕΚ να προχωράει στον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν, χωρίς να τον υπολογίζει. Η υπόθεση αυτή όμως παραμένει ανοιχτή και δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα σενάριο.