Βασιλόπουλος: «Νεοφασίστες με το προσωπείο της ΑΕΚ» (Ήχος)

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Βασιλόπουλο

Δεν σταματάει πουθενά ο νεοκλεγείς δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του μαζί με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας stokokkino:

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος μιλά στο Κόκκινο για τις πρόσφατες επιθέσεις κατά πολιτών που αντιδρούν στο ξεπούλημα του άλσους της πόλης.

Ο Άρης Βασιλόπουλος μιλώντας για τα πρόσφατα γεγονότα και τις επιθέσεις κατά πολιτών που θέλουν να διαφυλάξουν το άλσος στη Ν. Φιλαδέλφεια κατήγγειλε μέσω του Κόκκινου πως”με προμετωπίδα οπαδούς ομάδων κάποιοι θέλουν να εισβάλλουν στη πολιτική και οικονομική ζωή. Εκμεταλλεύονται το πόνο των φίλων της ΑΕΚ να χτίσει γήπεδο στην ιστορική της έδρα και με μοχλό πίεσης το γήπεδο προσπαθούν να επιβάλλουν άλλα συμφέροντα”.
Ο Α. Βασιλόπουλος έκανε λόγο για “οργανωμένες ομάδες που υπακούν εντολές και μετακινούμενους στρατούς εκτός πόλης που έχουν μόνιμη παρουσία στη Φιλαδέλφεια και δεν επιτρέπουν στους πολίτες να πάρουν θέση”.

Μίλησε για “νεοφασίστες και ακροδεξιούς που φορούν το προσωπείο του οπαδού της ΑΕΚ και θέλουν να καταλάβουν σταδιακά την πόλη και να τη μετατρέψουν σε Άγιο Παντελεήμονα”.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας αποσαφήνισε ότι η θέση του είναι και το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνει και το δάσος να μην αποχαρακτηριστεί ενώ έκανε λόγο για συμφέροντα που δεν επιθυμούν να φτιάξουν απλώς και μόνο ένα γήπεδο.

Τόνισε πως δεν πρόκειται να προσέλθει σε διάλογο με τη Διοίκηση της ΑΕΚ όσο αυτή δεν καταγγέλλει και δεν διαχωρίζει τη θέση της απο τη τρομοκρατία.

Ηχητικό απόσπασμα: