ΕΠΟ και Σαμαράς καλούν τον μικρό Τζέι στην Βραζιλία (Video)

Συγκινητική κίνηση από τον Έλληνα επιθετικό και την ΕΠΟ

Εξαιρετικές είναι πραγματικά οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του μικρού Τζέι από το Μπελφαστ. ΕΠΟ και Σαμαράς κάλεσαν τον μικρό φίλο και την οικογένεια του στην Βραζιλία για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος.  Δείτε τι είπε ο Γιώργος Σαμαράς αναλυτικά γι’ αυτή την κίνηση ανθρωπιάς: 

«Ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Αυτό το παιδί που δίνει τόσο πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια… Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του. Την αγάπη που νιώθω εγώ, την νιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα. Υπάρχει σελίδα στο Facebook για να έρθει στην Βραζιλία; Είμαι ενήμερος… Σήμερα το πρωί στην ομιλία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή, είπαμε αν γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να έρθει και να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβω τώρα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο παιχνίδι. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού, θα τον ενημερώσουμε και θα δούμε… Αν πάρουμε το ΟΚ. Μέχρι να το κάνουμε αυτό… Έχουμε μία φανέλα εδώ, την οποία θα την υπογράψω εγώ τώρα και στο φαγητό θα την υπογράψουν όλα τα παιδιά. Είναι ένα μικρό δώρο που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε δώσει ραντεβού στο Μπέλφαστ».

«Μου δίνεις τεράστια δύναμη φιλαράκι»

Ο Γιώργος Σαμαράς έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την ενότητα του μικρού Τζέι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον μεγάλο νικητή της ζωής, παρότι βρίσκεται σε τόσο μικρή ηλικία: «Μου δίνεις τρομερή δύναμη. Το χαμόγελο και η υποστήριξή σου, δίνει δύναμη σε όλους μας στην Εθνική ομάδα. Ελπίζω να σε δω σύντομα. Αν δεν τα καταφέρεις θα σου στείλω αυτή την εμφάνιση. Είμαι πολύ περήφανος που είσαι φίλους μου. Ελπίζω να σε δω σύντομα, φιλαράκι».

Διάβασε περισσότερα στο: Η ΕΠΟ κάλεσε τον μικρό Τζέι στην Βραζιλία | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook