Εκτός Ευρώπης μένει η ΑΕΚ!

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων έμεινε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Coppa.gr, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε την ΟΧΕ για την απόφαση της να αποκλείσει την ΑΕΚ από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, επειδή δεν πληρώθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ!

Πρόκειται για άλλη μία τραγική εξέλιξη, η οποία δείχνει εικόνα διάλυσης, μετά την ανακοίνωση του Δήμητρη Λαζόπουλου για την αποχώρηση του.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«H Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) ενημέρωσε την ΟΧΕ ότι αποφάσισε να αποκλείσει την ΑΕΚ από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της περιόδου 2014/15 λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (μη πληρωμή προστίμου ύψους 10.000€). Το πρόστιμο αφορά τα επεισόδια που έγιναν από οπαδούς της ΑΕΚ στην διάρκεια του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πρεσόφ της Σλοβακίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει την ποινή τον Οκτώβριο και παρότι η ΑΕΚ είχε ζητήσει διακανονισμό δεν ήταν τυπική ούτε στην συγκεκριμένη ρύθμιση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί άλλη μια αδράνεια της διοίκησης της ΑΕΚ, η οποία το τελευταίο διάστημα δείχνει εικόνα διάλυσης σε όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής. H EHF παραχώρησε στην ΟΧΕ μια επιπλέον θέση στο Challenge Cup την οποία και καταλαμβάνει η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς (6ος στην βαθμολογία της Α1 Ανδρών) καθόσον ο 5ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την φετινή περίοδο».