Οριστικά την Πέμπτη η τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής για το γηπεδικό

Ανακοινώθηκε και επίσημα το πρόγραμμα της Βουλής για την επόμενη εβδομάδα το οποίο θα συμπεριλαμβάνεια το νομοσχέδιο που αφορά και το γήπεδο της ΑΕΚ

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το νομοσχέδιο που αφορά και το γήπεδο της ΑΕΚ θα λάβει μέρος την επόμενη Πέμπτη, με την ημερομηνία να είναι πλέον οριστική. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη συνεδρίαση αναβλήθηκε την περασμένη Τρίτη και στο απόσπασμα της επίσημης ανακοίνωσης που ακολουθεί στην συνέχεια του άρθρου αναγράφονται και οι λόγοι για τους οποίους καθυστέρησε η όλη υπόθεση.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν στο επίσημο πρόγραμμα των επιτροπών της Βουλής για την ερχόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη στις 10.00, «στην αίθουσα Προέδρου Αθανασίου Κων. Τσαλδάρη Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ” Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής, Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις”. (4η συνεδρίαση – β΄ ανάγνωση)».

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα ολοκληρωθεί και επισήμως η επεξεργασία του νομοσχεδίου από την επιτροπή και όταν πάει με το “καλό” και στην Ολομέλεια προς συζήτηση και ψήφιση, δεν θα υπάρξουν νέες αναβολές και καθυστερήσεις….