Τρεις παρών στο Βριληττός 2014

Τρεις αθλητές της Ένωσης θα συμμετάσχουν στο τουρνουά χάντμπολ που θα διεξαχθεί στη Βέροια.

Το τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014» έχει μπει στη τελική ευθεία και πρόκειται για ένα προπονητικό σεμινάριο με εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη.

Τρεις παίχτες της ΑΕΚ θα δώσουν το παρών και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Αλέξη Αλβανό, Σαββά Καρυπίδη και  Γρηγόρη Σανίκη.

Ο Αλβανός πέρυσι παρακολούθησε το πρώτο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και έμεινε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση του τουρνουά.

«Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό τουρνουά για τον ελληνικό αθλητισμό. Είχα την τύχη πέρσι στα Βριλήσσια να παρακολουθήσω από κοντά την οργάνωση του 1ου τουρνουά και πραγματικά είδα μία απίστευτη οργάνωση και πολλούς εθελοντές, έτοιμους να προσφέρουν τα πάντα στους μικρούς αθλητές» είπε ο άσος του Δικεφάλου.

Επίσης, ο Αλβανός επισήμανε πως μόνο καλό κάνει στους μικρούς συμμετέχοντες ο ανταγωνισμός με ξένες ομάδες επιπέδου και κατέληξε πως το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» αποτελεί ιδανικό τουρνουά για τη προώθηση του αθλήματος στις οικογένειες τις επικράτειας.

«Το σημαντικότερο όμως που προσφέρει αυτό το τουρνουά είναι η χαρά που δίνει στα παιδιά. Σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ σημαντικό να περνάνε ωραία. Πρόκειται για ένα τουρνουά ιδανικό για να προσεγγίσει γονείς και παιδιά στο χάντμπολ. Εμείς σαν διεθνείς αθλητές θα είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και θα είμαστε δίπλα στα παιδιά στην Βέροια για να τους μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας στον αθλητισμό» ολοκλήρωσε ο διεθνής ίντερ.