Σε μεταγραφικό πυρετό η ΑΕΚ!

Διαβάστε όλα όσα γράφει ο αθλητικός Τύπος του Σαββάτου στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ώρα των Σπορ

Για «αντεπίθεση» κάνει λόγο η εφημερίδα σήμερα στο πρώτο της θέμα τονίζοντας: «Η ΑΕΚ πλήρωσε και τις λάθος εκτιμήσεις στον αγωνιστικό σχεδιασμό μέχρι πρότινος, στις περιπτώσεις Λάζοβιτς και Παπαδόπουλου, αλλά η ρελάνς θα είναι εντυπωσιακή. Με μία ντουζίνα σημαντικές προσθήκες ήδη… στο τσουβάλι προχωράει για τις επόμενες κινήσεις σε νέα βάση και με τον Μιλοβάνοβιτς να ξέρει τι θέλει και πως θα το πετύχει. Μόνο η ΑΕΚ έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές μέχρι τώρα και θα συνεχίσει με ότι χρειάζεται, αλλά και για να… φτιάξει και τον κόσμο της ακόμη περισσότερο».

Σχετικά με το θέμα του Τζιμπούρ γράφει: «Έρχεται… πίσω ο “τρομοκράτης”. Εξετάζονται άλλες επιλογές πάνω από τον Αλγερινό. Αν δεν προχωρήσει κάποια απ’ αυτές κι αν φυσικά μείνει κάποια στιγμή ελεύθερος, μπορεί και να έρθει το θέμα στο προσκήνιο».

 SportDay

Για τον Τζιμπούρ με τη σειρά της η «Sportday» αναφέρει πως είναι κοντά σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο» να είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό 300.000 ευρώ στον παίκτη. Στη λίστα των παικτών που εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι» υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις φορ, εφόσον δεν υπάρξει κάποια θετική κατάληξη στην παραπάνω υπόθεση.

LiveSport

Με τα μεταγραφικά ασχολείται η «LiveSport» γράφοντας για την ΑΕΚ:
«Ζεστή η ΑΕΚ για Όσκαρ Ντίαζ, αντίστροφη μέτρηση για Τζιμπούρ.»

Goal

«Έχει τις λύσεις», γράφει με τη σειρά του η εφημερίδα «Goal» τονίζοντας:

«Από τη στιγμή που η ΑΕΚ περιμένει τον Ράφικ Τζιμπούρ για να κλείσει το θέμα του επιθετικού, η μοναδική εκκρεμότητα αφορά τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Οι διαπραγματεύσεις με τον Κάρλος Κάλβο οδηγούνται σε ναυάγιο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ισπανός μέσος δεν αποδέχεται την τελευταία πρόταση της Ενωσης και φαίνεται πως το όνομά του μένει εκτός λίστας. Κάπου εδώ… πιάνει δουλειά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης έχει προτείνει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του αριστερού άκρου. Με την εμπειρία που έχει από την ισπανική και πορτογαλική αγορά, καθώς επίσης και από τις επαφές με σημαντικούς παράγοντες των ομάδων της ιβηρικής χερσονήσου τα τελευταία χρόνια, ο «Μίλο» μπορεί να κλείσει την τρύπα άμεσα και επιτυχημένα.

Μάλιστα, ο Μιλοβάνοβιτς έχει ενημερώσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να φέρει στην Ενωση. Είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να δώσει τη λύση, με την προϋπόθεση ότι στο οικονομικό κομμάτι δεν θα γίνει η υπέρβαση. Εξάλλου, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να δώσουν τα περισσότερα χρήματα στον Τζιμπούρ ή στον επιθετικό που θα αποκτηθεί αν δεν προχωρήσει του Αλγερινού φορ.

Το θέμα της μεταγραφής του αριστερού εξτρέμ πάντως δεν θα τελειώσει άμεσα. Ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να επιστρέψει από την Ισπανία μέσα στην επόμενη εβδομάδα και να έχει την καθοριστική συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα. Σ’ αυτήν θα παρθούν οι ουσιαστικές αποφάσεις, οι οποίες εξαρτώνται πάντα από την υπόθεση του Τζιμπούρ.»

Η γάτα

Με την επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ ασχολείται η εφημερίδα «Γάτα»: «Ο Ντέμης ψάχνει να βοηθήσει την ΑΕΚ. Σε ποιο τμήμα του συλλόγου προσπαθεί να εμπλακεί».