Όλα έτοιμα για τα νέα διαρκείας της ΑΕΚ

Στις αρχές της εβδομάδας, ανακοινώνονται όλες οι λεπτομέρειες των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ, για τη σεζόν 2014-15.

Όλα έτοιμα είναι στην ΑΕΚ, σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό και έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τις κάρτες της σεζόν 2014-15 και στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να γίνει γνωστή και η ακριβής ημερομηνία, που πρόκειται να ξεκινήσει η διάθεσή τους.

Το μόνο που απομένει είναι να δοθεί η τελική έγκριση από το αφεντικό του συλλόγου, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες κάρτες διαρκείας θα είναι στη διάθεση του κόσμου, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι τιμές των διαρκείας αναμένεται να έχουν μια μικρή αύξηση, σε σχέση με αυτά της προηγούμενης χρονιάς, δεδομένου ότι ο «δικέφαλος» θα έχει περισσότερα ματς τη νέα σεζόν, αφού μαζί με τα play off της Β’ Εθνικής και αυτά του Κυπέλλου, θα ξεπεράσουν τα 20 εντός έδρας.