Τα έβαλε με τον διαιτητή ο Χουλκ

Με τον Γουέμπ τα έβαλε ο Χουλκ μετά το τέλος του αγώνα με την Χιλή, καθώς είχε έντονα παράπονα για δύο διαιτητικές αποφάσεις του.

Ο επιθετικός της «σελεσάο» ήθελε πέναλτι στο 13ο λεπτό, όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ενώ το γκολ που σημείωσε, δεν έπρεπε να ακυρωθεί κατά την γνώμη του.

«Σήμερα νικήσαμε παρά τον διαιτητή του αγώνα ο οποίος μου ακύρωσε ένα πεντακάθαρο γκολ. Είχα κοντρολάρει τη μπάλα με το στήθος, ήταν μία κανονική φάση. Όταν είδα ότι ακύρωσε το γκολ μου σκέφτηκα ότι μπορεί να σφύριξε οφσάιντ. Δεν μου ήρθε στο μυαλό ότι θα μπορούσε να είχε δει άγγιγμά μου με το χέρι, καθώς δεν είχα ακουμπήσει τη μπάλα με εκείνο το σημείο του σώματός μου.

Επιπλέον μου έγινε καθαρό πέναλτι αλλά ο διαιτητής δεν το καταλόγισε. Ήταν η φάση στο ξεκίνημα του αγώνα (13ο λεπτό) όταν αφού είχα δεχτεί μία πανέμορφη ασίστ του Νεϊμάρ βρέθηκα στο έδαφος. Εάν δεν ήταν εκείνο πέναλτι…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής φορ και κατέληξε λέγοντας για το γκολ της Χιλής:

«Ήταν δικό μου το λάθος, ήθελα να δώσω τη μπάλα στον Μαρσέλο όμως μπερδεύτηκα και το εκμεταλλεύτηκαν οι Χιλιανοί. Πάλι καλά που ήρθε η πρόκριση, χάρη στην ομάδα και στο υπέροχο κοινό μας».