Δημητρούλιας: «Οι αθλητές της ΑΕΚ δεν ήταν και τόσο γυμνασμένοι»

Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Διομήδη Άργους για τους αθλητές της ΑΕΚ, μία εβδομάδα μετά τον τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ.

Μία εβδομάδα μετά τον τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ, ο προπονητής των πρωταθλητών της Α1 μίλησε στο ραδιόφωνο Arcadia, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση της Ένωσης στον τρίτο τελικό, όπου τόνισε πως οι χαντμπολίστες του Δικέφαλου ήταν αγύμναστοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημητρούλιας:

«Οι αθλητές της ΑΕΚ δεν ήταν και τόσο γυμνασμένοι. Αυτό φάνηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του 3ου τελικού. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην καλύτερη ΑΕΚ όλων των εποχών, που με τον κύριο Λαζόπουλο χορηγό εκτόξευσε το μπάτζετ σε απίστευτα επίπεδα. Πήρε τους καλύτερους Έλληνες του εξωτερικού και δύο ξένου πολύ καλούς, ειδικά τον φοβερό Μαυροβούνιο Ράκσεβιτς. Ήμασταν καλύτερα τακτικά προετοιμασμένοι από την ΑΕΚ. Εμείς κλείσαμε μια σπουδαία τριετία και είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτά τα τρία χρόνια. Θέλει μελέτη και σχεδιασμό, επειδή είμαστε σε δύσκολη περίοδο. Στοίχημα είναι να είμαστε καλύτεροι από φέτος. Είμαστε κόσμημα για τον αθλητισμό».