«Σταθμός για τον σύλλογο μας η μεταγραφή του Σβάρνα στην ΑΕΚ»

Η μεταγραφή αυτή χαρακτηρίστηκε ως «σταθμός» για την ομάδα.

Ο πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας, στον απολογισμό του για τη χρονιά που πέρασε, ανέφερε ότι σταθμός για την ομάδα αποτελεί η μεταγραφή του Στράτου Σβάρνα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Στις 4 Σεπτεμβρίου 2013, ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Χρυσοστόμεια 2013», το πρώτο τέτοιου είδους τουρνουά στην Ελλάδα, προς τιμήν του τριγλιανού Αγίου εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης, με την συμμετοχή των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΕ Πανιωνίου και ΑΕΚ.

Ενός τουρνουά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συγκίνησε τους απανταχού μικρασιατικούς συλλόγους, κέντρισε το ενδιαφέρον όλων των μέσων ΜΜΕ στην επικράτεια και που φιλοδοξία μας είναι να εξελιχθεί σε έναν ποδοσφαιρικό θεσμό για την πόλη μας. Ήδη φέτος έχουμε προγραμματίσει να διοργανώσουμε τα «Χρυσοστόμεια 2014» στις 7 Σεπτεμβρίου και που νομίζω ότι και αυτά θα έχουν την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία με τα αντίστοιχα περσινά.

Σταθμός για τον σύλλογό μας ήταν η κλήση του ποδοσφαιριστή μας Στράτου Σβάρνα στην Εθνική Ελλάδος Κ17, η μετέπειτα συμφωνηθείσα μεταγραφή του στην ΑΕΚ, καθώς και το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της Super League, για άλλους αθλητές μας».