Εξελίξεις στο γυναικείο βόλεϊ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εξελίξεις στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Εδώ και λίγο καιρό, ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Χρήστος Δούκας αναζητεί βιώσιμη λύση για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Ένωσης, θέλοντας να παρουσιάσει μια ομάδα που θα μπορεί να είναι πλήρως ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής, ο Δούκας έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις επαφές του και την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να έχει και τις πρώτες απαντήσεις, από τις διάφορες αθλήτριες του τμήματος αλλά και από υποψήφιους χορηγού. Να σημειωθεί πως Μτις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε το πρότζεκτ που έχει σχεδιάσει και στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος του έδωσε την συγκατάθεση του να προχωρήσει σε όλα τα θέματα που έχει κατά νου.

Πάντως, η πικρή αλήθεια είναι πως ακόμα υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα που πρέπει να κλείσουν, όμως προκειμένου να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθούν γεροί χρηματοδότες, που θα θελήσουν να στηρίξουν με ζέση το τμήμα την επόμενη σαιζόν.

Από αυτά που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του τμήματος, φαίνεται πως η ΑΕΚ θα έχει και του χρόνου ομάδα πρωταθλητισμού και αυτό διότι ο Δούκας έχοντας μιλήσει ήδη με όλες τις αθλήτριες της Ένωσης, τις έχει πείσει πως καλό θα ήταν πριν αποφασίσουν σε ποιο σύλλογο θα αγωνιστούν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, να περιμένουν τις εξελίξεις του τμήματος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες από το τμήμα αλλά και από διάφορες ιστοσελίδες, το μπάτζετ που έχει υπολογιστεί για να συνεχίσει να είναι η ΑΕΚ ανταγωνιστική, αγγίζει τις 200.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να καλυφθεί μόνο από χορηγούς.