Επισκέπτονται τους Κλίβελαντ Καβαλίερς οι Ζιάγκος-Δεμέναγας

Το "κιτρινόμαυρο" δίδυμο ετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στην Αμερική, έχοντας παράλληλα το μυαλό τους στην Ελλάδα και στις εξελίξεις γύρω από την ΑΕΚ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος και ο υπεύθυνος ανάπτυξης ταλέντων της Ένωσης, Αχιλλέας Δεμέναγας αναμένονται σύντομα στις ΗΠΑ μαζί με 36 παιδιά από το TNBA Basketball Greece. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα επισκεφθούν το καμπ των Κλίβελαντ Καβαλίερς με στόχο να πάρουν σημαντικές συμβουλές και πλούσιες εμπειρίες για το μέλλον. Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε και το μήνυμα που ανάρτησε ο Αχιλλέας Δεμέναγας στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook για το TNBA elite & intersport camp:

«Το φετινό TNBA elite & intersport camp επιβεβαίωσε έναν από τους βασικότερους νόμους του ομαδικού πνεύματος: »τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ποιότητα του χαρακτήρα». 102 εκπληκτικά παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για 6 ημέρες. Για τους 12 προπονητές απλά θα συμπληρώσω »οι κοινές αξίες καθορίζουν την ομάδα». Χαίρομαι που υπάρχουν τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι στο χώρο και η ομάδα… μεγαλώνει! Ευχαριστούμε».