Παπασταθόπουλος: «Βοηθήσαμε να ενωθούν όλοι οι Έλληνες»

Διαβάστε το πολύ ωραία μήνυμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και από τους καλύτερους με την φανέλα της Εθνικής Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα πολύ ωραίο κείμενο-μήνυμα για όλα αυτά που έγιναν στο φετινό Μουντιάλ στην Βραζιλία:

«Σίγουρα νιώθουμε απογοήτευση από το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει την πρόκριση. Η ομάδα τα έδωσε όλα και έπιασε πολύ υψηλή απόδοση, αλλά δυστυχώς χάσαμε την πρόκριση στη λεπτομέρεια. Αυτή την πρόκριση τη θέλαμε όσο τίποτε άλλο, γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία, αλλά και για τους Έλληνες που έχουν τόση ανάγκη από τέτοιες χαρές. Θα πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά, αυτή η ήττα δεν διαγράφει όσα πετύχαμε και αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για τη συνέχεια. Προσωπικά νιώθω πολύ ευτυχισμένος γιατί τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά βοηθήσαμε ώστε να ενωθούν όλοι οι Έλληνες και να πανηγυρίσουν μαζί. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν συνέχεια κοντά μας στην προσπάθεια μας».

Αξίζει  να σημειωθεί ότι το μήνυμα είχε αναρτηθεί και στα Άγγλικα, μιας και “Παπ” έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές από ξένες ομάδες όπως την Τζένοα, την Βέρντερ, την Μίλαν και φυσικά την Ντόρτμουντ της οποίας οι φίλαθλοι τον “γουστάρουν” τρελά για το πάθος του.