Βασιλόπουλος: «Στόχος τους είναι να εκβιαστεί μια ολόκληρη πόλη»

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Άρη Βασιλόπουλο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Άρης Βασιλόπουλος μίλησε για το γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αναμφίβολα εδώ συντελείται ένα πείραμα που ξεπερνά τα στενά όρια της Νέας Φιλαδέλφειας. Στόχος είναι να εκβιαστεί μια ολόκληρη πόλη και να παραδοθεί στον έλεγχο επιχειρηματικών συμφερόντων, με το καρότο της «ανάπτυξης» και της μείωσης της ανεργίας και το μαστίγιο της βίας και των απειλών. Παρόμοια στοιχεία έχουμε δει στον Πειραιά και τον Βόλο.

Όλα αυτά αποτυπώνουν μια τάση του ίδιου του πολιτικού συστήματος, αλλά και μια νέα σχέση οπαδών-επιχειρηματιών-πολιτικών. Ταυτόχρονα, είναι και μία «άσκηση κυβερνησιμότητας»: δείχνει το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει μια κυβέρνηση της Αριστεράς από τα επιχειρηματικά συμφέροντα την επόμενη κιόλας μέρα της εκλογής της.

Λέμε ΝΑΙ στο γήπεδο, στον χώρο που ήταν το προηγούμενο, με συντελεστή δόμησης και διαστάσεις που να δένουν αρμονικά με τον προσφυγικό συνοικισμό και με συγκοινωνιακές και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που να διασφαλίζουν ότι η πόλη θα εξακολουθήσει να λειτουργεί, όταν γίνονται αγώνες».