Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των αναρχικών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίχως να έρθουν σε επαφή με τους αναρχικούς.

Δίχως κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8:30 μ.μ. η πορεία των αναρχικών, που συγκεντρώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Περίπου 800 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πατριαρχών, φώναζαν συνθήματα κατά της «Αγιάς Σοφιάς» και μοίραζαν φυλλάδια με το κείμενο, που είχε αναρτήσει και στο διαδύκτιο το συντονιστικό κατοίκων ΝΦ-ΝΧ.
epistoli epistoli2

Λίγα μέτρα πιο μακριά, στον χώρο έξω από το γήπεδο, βρέθηκαν και περίπου 1000 οπαδοί της Ένωσης, περικυκλωμένοι από τα ΜΑΤ (ήταν περίπου 8-10 κλούβες). Οι φίλοι της ΑΕΚ, έδειξαν πως δεν είχαν καμία διάθεση να συγκρουστούν με κανέναν και έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο με τη… φωνή τους, με συνθήματα για το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί είχαν κλείσει και τη Δεκελείας για αρκετή ώρα, αλλά δεν έκαναν καμία κίνηση προς την πλατεία Πατριαρχών.

Μετά από σχεδόν μιάμισι ώρα, ο κόσμος άρχισει να «σπάει» και σιγά σιγά αποχώρησαν οι πάντες, χωρίς να γίνει κανένα επεισόδιο, παρά τα όσα αντίθετα λέγονταν υπό μορφή προπαγάνδας από την πλευρά του κ.Βασιλόπουλου τις προηγούμενες μέρες.