Οργή Σκολάρι κατά των δημοσιογράφων και πρώην διεθνών!

Ο Τύπος της Βραζιλίας αλλά και πρώην διεθνείς παίκτες ασκούν κριτική στον Λουίς Φελίπε Σκολάρι τόσο για τον τρόπο που παίζει η Βραζιλία στο Μουντιάλ όσο και για το γεγονός πως πολλοί από τους διεθνείς κλαίνε με αποτέλεσμα να χρειάζεται η βοήθεια ψυχολόγου.

Επίσης, γίνεται κριτική γιατί μέσα στην εβδομάδα συναντήθηκε με συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Όλα τα παραπάνω εξόργισαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας με τον Σκολάρι να ξεσπά και να δηλώνει: “Δεν γίνεται να μιλάω με όλους. Αυτούς που δεν κάλεσα, είναι γιατί ίσως δεν τους συμπαθώ τόσο πολύ ή αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή δεν θέλω να τους μιλήσω.

Είναι αυτό που έκανα και το 2002 και θα συνεχίσω να το κάνω. Οι άντρες δεν γίνεται να ζηλεύουν. Όχι, παρακαλώ. Αν σου αρέσει, σου αρέσει. Αν δεν σου αρέσει, δεν σου αρέσει. Απλά πήγαινε στον διάολο. Είναι λάθος ο τρόπος που ερμηνεύεται (σ.σ. το θέμα της ψυχολόγου)”.

Για την δήλωση του πως ήθελε να κάνει μια αλλαγή στην ομάδα, ο Σκολάρι απάντησε: “Είπα ότι σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης θα μπορούσα να προσθέσω έναν παίκτη για τους διαφορετικούς αγώνες. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να προσθέσουν κάποιον. Θα ήθελαν να προσθέσουν εξαιτίας των χαρακτηριστικών του επόμενου αντιπάλου, αλλά έχεις μόνο 23. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας πάνε στη νίκη και ξέρουμε ποιους είχαμε επιλέξει καιρό πριν”