Ο νέος διατροφολόγος της ΑΕΚ!

Με διατριβή στην «αξιολόγηση των επιπέδων υδάτωσης στους νεαρούς αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού»!

O νέος διατροφολόγος της ΑΕΚ είναι πλέον γεγονός και συγκεκριμένα πρόκειται για τον Διονύση Πάνο ο οποίος καλείται να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μουλίνο. Η “Ένωση” ευχαρίστησε φυσικά τον πρώην διατροφολόγο της για τις υπηρεσίες που παρείχε στον σύλλογο όλο αυτό το διάστημα.

Ο καινούργιος διαιτολόγος-διατροφολόγος έχει ένα πολύ ενδιαφέρον βιογραφικό, χωρίς να θέλουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας μονάχα στην διατριβή που έκανε για την πτυχιακή του εργασία βασιζόμενη στην “αξιολόγηση των επιπέδων υδάτωση στους νεαρούς αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού».

Ο Διονύσης Πάνος είναι ένας νεαρός απόφοιτος του τμήματος “Επιστήμης της Διαιτολογίας & Διατροφής” του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρίας, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για έναν δυναμικό νέο ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει σύγχρονες και ανανεωμένες ιδέες που βασίζονται φυσικά σε φρέσκες αντιλήψεις και πληροφορίες πάνω στην διατροφή των αθλητών.

Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το βιογραφικού του Διονύση – Άδωνη Πάνου από το online περιοδικό TLife, στο οποίο αρθρογραφεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και κάποιες φωτογραφίες από το δημόσιο προφίλ του στο Facebook.

“Κλινικός Διαιτολόγος – διατροφολόγος, BSc
Είναι απόφοιτος του τμήματος «Επιστήμης της Διαιτολογίας & Διατροφής» του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρίας. Το ερευνητικό του αντικείμενο προσδιορίζεται σε θέματα αθλητικής διατροφής, παχυσαρκίας (παιδικής και ενήλικης) καθώς σε διάφορα κλινικά περιστατικά.

Ο Διονύσης – Άδωνις Πάνος είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Είναι απόφοιτος του τμήματος «Επιστήμης της Διαιτολογίας & Διατροφής» του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Το ερευνητικό του αντικείμενο προσδιορίζεται σε θέματα «αξιολόγησης των επιπέδων υδάτωσης στους νεαρούς αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού», καθώς και «παιδικής παχυσαρκίας & Διατροφής», για τα οποία επιπλέον διοργανώνει τακτικά σεμινάρια στους Δήμους Αργυρούπολης – Ελληνικού. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και αποτελεί Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Συμμετείχε σε έρευνα με θέμα «αξιολόγηση των επιπέδων υδάτωσης στους νεαρούς αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού», όπου και ήταν η διατριβή του για την πτυχιακή εργασία.

Επίσης επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά, καθώς κατά τα έτη 2006-2010 διετέλεσε εκπρόσωπος των φοιτητών του τμήματος του, καθώς και όλων των τμημάτων στο «Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο» εκ των οποίων τα τελευταία 3 χρόνια υπήρξε πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου καθώς και μεμονωμένα στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας . Επιδιώκει να ενημερώνει τον κόσμο για θέματα διατροφής, ενώ φροντίζει να επιμορφώνεται και ο ιδίος. Το 2011 συμμετείχε σαν υπεύθυνος Διαιτολόγος –Διατροφολόγος και οργανωτής σε έρευνα για την παιδική παχυσαρκία & Διατροφή στους Δήμους Αργυρούπολης-Ελληνικού.”

panos5 panos6 panos7 panos8