Νέα σενάρια για Μπάγεβιτς και Βοσνία

Ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Σούσιτς στην Εθνική Βοσνίας, εμφανίζουν εκ νέου δημοσιεύματα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ως έναν από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Σάφετ Σούσιτς στον πάγκο της Εθνικής Βοσνίας, παρουσιάζουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, δημοσιεύματα από το εξωτερικό, επαναφέροντας το θέμα στην επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «bleacherreport.com» εμφανίζει τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ ως από τους επτά υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία της χώρας του, παρουσιάζοντας ένα σύντομο βιογραφικό της μεγάλης ποδοσφαιρικής και προπονητικής καριέρας του Μπάγεβιτς. Τον χαρακτηρίζει μάλιστα ως έναν από τους μεγαλύτερους τζέντλεμαν στο Βοσνιακό ποδόσφαιρο και θρύλο για τις Βελέζ Μόσταρ και ΑΕΚ, με τις οποίες συνέδεσε την καριέρα του.

Το δεδομένο ωστόσο είναι, πως τα εν λόγω σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιθυμεί να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πέρσι στο νέο του ρόλο στην Ένωση και να συνδράμει και εκείνος στην επιστροφή της ομάδας στη «μεγάλη» κατηγορία.