Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Γιαννακόπουλος!

H βαριά "καμπάνα" του αθλητικού δικαστή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον κάνει να σκέφτεται την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό.

Βαρύτατη “καμπάνα” στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής.

Έγινε γνωστό απαγορεύει στον κ.Γιαννακόπουλο την είσοδο του στα γήπεδα για το διάστημα των δέκα μηνών για “πράξεις του οι οποίες δυσφημούν το άθλημα”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Η απόφαση αυτή του Αθλητικού Δικαστή έχει εξοργίσει τον πρόεδρο της ΚΑΕ ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- σκέφτεται περισσότερο σοβαρά από ποτέ την αποχώρησή του από τον αθλητισμό, άρα και το τριφύλλι.

Μάλιστα, σκέφτεται να δώσει τα “κλειδιά” της ομάδας για δέκα μήνες στον ΕΣΑΚΕ. Φυσικά, και η πλευρά του Παναθηναϊκού θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή όπως ενημερώνουν οι πράσινοι.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

“Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή Πρωταθλήματος 2013-14

1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξεις του Προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000,00€, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες”.

Πηγή: sport-fm.gr