Φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο η ΑΕΚ

Τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου, θα αντιμετωπίσει και φέτος η ΑΕΚ σε φιλικό προετοιμασίας στα Χάνια.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, έκλεισε η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο, όπως είχε συμβεί και πέρσι. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 20 Αυγούστου, αλλά αυτή τη φορά δεν θα γίνει στο Βελεστίνο, στην έδρα της τοπικής ομάδας, αλλά στα Χάνια, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Αυτή άλλωστε, ήταν η προϋπόθεση που έθεσαν οι άνθρωποι του «δικεφάλου» για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Να θυμίσουμε ότι τρεις μέρες νωρίτερα (17/8), η ΑΕΚ θα παίξει με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, ενώ έχει κλείσει και ένα ακόμη φιλικό με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια στις 2/8, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Πέτρου Μάνταλου.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚnea.gr, οι άνθρωποι του συλλόγου, αναζητούν έναν ακόμη αντίπαλο για την «πρόβα τζενεράλε» της ομάδας στις 23 Αυγούστου. Πρόκειται για το τελευταίο φιλικό, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας (στις 28/8 είναι το πρώτο ματς για το Κύπελλο), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.