Παραμένουν οι Πολυτάρχου, Καράμπουλας, Τσιάκος!

Δεν αποχωρούν κατά πάσα πιθανότητα από την Ένωση οι Πολυτάρχου, Καράμπουλας, Τσιάκος.

Τις τελευταίες μέρες το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ φαίνεται ότι ξύπνησε από το λήθαργο που βρισκόταν μέχρι πρότινος και έτσι, άρχισαν να λαμβάνουν χώρα οι πρώτες κινήσεις για το χτίσιμο της ομάδας που θα αγωνιστεί στην Α1 της επόμενης σαιζόν.

Η Ένωση έχει δικαίωμα να αποκτήσει έξι Αμερικάνους/κοινοτικούς, όμως ο τεχνικός του συλλόγου, Βαγγέλης Ζιάγκος, πιστεύει πως το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στις πλάτες των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών. Για αυτό το λόγο δίνει ιδιαίτερη βάση στην παραμονή των Μιχάλη Πολυτάρχου, Βαγγέλη Καράμπουλα και Γιώργου Τσιάκου.

Οι τρεις συγκεκριμένοι αθλητές έχουν συμβόλαια με το Δικέφαλο, με τον Πολυτάρχου να αναμένεται να αγωνιστεί για τρίτη χρονιά στην ΑΕΚ. Επίσης, ο Πολυτάρχου προετοιμάζεται και για την αρχηγία της ομάδας, καθώς έχει περίφημες παραστάσεις από την Α1, έχοντας αγωνιστεί στον Ίκαρο Καλλιθέας. Εμπειρία από πρώτη κατηγορία έχουν βέβαια και οι δυο άλλοι καλαθοσφαιριστές, με τον Καράμπουλα να έχει αγωνιστεί όπως και ο Πολυτάρχου στον Ίκαρο ενώ ο Τσιάκος έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Καβάλας, Περιστερίου και Ηλυσιακού. Το μόνο ερωτηματικό με τον τελευταίο είναι η αγωνιστική του κατάσταση, κυρίως λόγω των τραυματισμών που υπέστη στη διάρκεια της περυσινής χρονιάς στην Α2. Αν κριθεί από το Ζιάγκο ότι μπορεί να βοηθήσει τότε ο Τσιάκος θα παραμείνει στην ΑΕΚ.

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως για να προχωρήσει η συμφωνία παραμονής του στην Ένωση, θα πρέπει ο Δικέφαλος πρώτα πρώτα να διευθετήσει τις χρηματικές οφειλές του απέναντι τούς.