Σε τραγική κατάσταση η Ερασιτεχνική….

Βουνό τα χρέη και χωρίς δικό της "σπίτι"...

Το μενού της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ συμπεριλαμβάνει εξώδικα, διακανονισμούς, εξώσεις και πολλά πολλά προβλήματα. Και όλα αυτά σε καθημερινή βάση. Το σωματείο που έχει χαρίσει τόσες χαρές στους “Ενωσίτες” και οι άνθρωποι για το οποίο τρέχουν τόσα χρόνια αντιμετωπίζουν απίστευτες συνθήκες που δεν τιμούν σε καμία περίπτωση τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα.

Για τρίτη εβδομάδα σερί, η Ερασιτεχνική παραμένει “άστεγη” αφού δεν υπάρχει κανείς ο οποίος μπορεί (ή να θέλει) να καλύψει το ποσό που απαιτείται για να χρησιμοποιήσει ξανά τα γραφεία της στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία αποτελούν αυτή την στιγμή παρελθόν μιας και ο ιδιοκτήτης του χώρου έχει κάνει έξωση στην ομάδα λόγω οφειλών! Η λέξη “ξεφτίλα” δεν φτάνει για να περιγράψει κανείς την εικόνα και την κατάσταση που βιώνουν όλοι εντός της Ερασιτεχνικής….

Όσο για το μέλλον των τμημάτων, αυτά και αν βρίσκονται στον αέρα με τις υποχρεώσεις να μεγαλώνουν, τα χρέη να πολλαπλασιάζονται και τα χρωστούμενα να συνεχίζουν να φέρνουν εξώδικα στην “πόρτα” της ΑΕΚ. Μοναδική λύση η προκαταβολή του ποσού των εισιτηρίων της ΠΑΕ, μιας και δεν υπάρχει κανένας οικονομικός παράγοντας και καμία άλλη πηγή εσόδων που να μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της Ερασιτεχνικής. Το παραπάνω σενάριο δεν μπορεί να φαντάζει ως βιώσιμη λύση παρά μόνο ως μπάλωμα και η κατάσταση έχει φτάσει κυριολεκτικά στο “αμήν”.