Αλαφούζος: «Το πρωτάθλημα χειραγωγείται»

Αυτά τα ξέραμε, σκοπός είναι να δούμε και κανέναν να πηγαίνει φυλακή...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλαφούζος:

«Αισθάνομαι άγχος για το τι θα γίνει στο νέο πρωτάθλημα και θυμό για την αλλοίωση των προηγούμενων πρωταθλημάτων. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε κερδίσει ένα πρωτάθλημα, να είχε πάρει 20 εκατομμύρια ευρώ από το Τσάμπιονς Λιγκ και να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Το πρωτάθλημα χειραγωγείται. Τι θα ξεκινήσουμε τον Αύγουστο. Θα μας σφυρίζουν ποιοι διαιτητές; Οι ίδιοι που μας σφύριζαν μέχρι τώρα;»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας στον ArenaFM τόνισε ότι απειλείται η ζωή του! «Δεχόμαστε έμμεσα και άμεσα απειλές. Μας έχουν πετάξει βόμβες μολότοφ. Υφιστάμεθα απειλές για τις ζωές μας από ένα οργανωμένο σχέδιο, που δρα με τη βία. Υπάρχει φόβος στο δημοσιογραφικό χώρο. Δέχθηκαν επιθέσεις και φοβούνται να γράψουν την αλήθεια. Εμείς θεωρήσαμε ότι έπρεπε να τα δημοσιοποιήσουμε για να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει».

Σχετικά με την έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο: «Αποφασίζουν για όλα. Ποιος θα ανέβει, ποιος θα αποβληθεί, ποιος θα σφυρίξει, ποιος θα προχωρήσει. Ζητάμε το πρωτάθλημα να παίζεται επί ίσοις όρους. Λάθη θα γίνονται, όπως γίνονται πάντα, αλλά δεν γίνεται να υπάρχουν πιθανόν πλαστά αποτελέσματα και πρωταθλήματα…».