Βγαίνουν μπροστά οι παλιοί

Μέχρι την Παρασκευή αναμένονται εξελίξεις στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ. Τι δήλωσε ο Χριστόφορος Μπακαούκας αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Λύσεις δεν έχουν βρεθεί ακόμα για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ και έτσι, τα χρονικά περιθώρια για το στήσιμο νέας ανταγωνιστικής ομάδας έχουν στενέψει.

Προσπάθεια πάντως, γίνεται από τους παλιούς του τμήματος, Χριστόφορο Μπακαούκα, Φάνη Τσαούση, Γιώργο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Καφφάτο, οι οποίοι έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να βοηθήσουν την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα, μέσω επαφών με ανθρώπους που έχουν την διάθεση και την οικονομική επιφάνεια να συνεισφέρουν σημαντικά.

Εξελίξεις αναμένεται μέχρι την Παρασκευή, με τους ανθρώποις της ΑΕΚ να ευελπιστούν πως όλα τα απαραίτητα ζητήματα θα έχουν ξεκαθαρίσει μια και καλή, ώστε να ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα ο σχεδιασμός της νέας σαιζόν.

Αν όμως, δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις τότε είναι αρκετά πιθανό να επικρατήσει ένα κύμα αποχωρήσεων από το τμήμα χάντμπολ της Ένωσης, αφού οι περισσότεροι αθλητές θέλουν να εξασφαλίζουν τα χρήματά τους.

Αυτή την άποψη των συμπαικτών του δε φαίνεται να συμμερίζεται ο Μπακαούκας, ο οποίος μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα Ώρα των Σπορ, τόνισε πως θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ, μόνο όταν δεν θα υπάρχει πια Ένωση.

«Εμένα με νοιάζει να σωθεί η ομάδα. Αν υπάρχει η ΑΕΚ θα είμαι και εγώ εκεί. Αν διαλυθεί η ομάδα θα σβήσω και εγώ μαζί της. Δεν θέλω να πάω σε άλλη ομάδα. Είχα πει πως θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ και αυτό θα κάνω. Είτε υπάρχει το τμήμα είτε όχι τη νέα χρονιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος της ΑΕΚ.