Σε διαρκή επικοινωνία με Μασούντ η ΑΕΚ

Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές της ΑΕΚ με τον Σοζέι Μασούντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Σοζέι Μασούντ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Χθες υπήρξε νέα επαφή με τον 30χρονο, με τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα. Ο Σέρβος φαίνεται πως έχει πείσει τον Μασούντ και την προοπτική της «Ένωσης» με τις συζητήσει να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο πρώην άσος της Λας Πάλμας δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να έρθει στην Ελλάδα και σε αυτό έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό η παρουσία του «Μίλο», με τους δύο άνδρες να έχουν καλές σχέσεις από την κοινή τους θητεία στην Ισπανία. Στη χθεσινή επικοινωνία λοιπόν μεταξύ των δύο πλευρών, που πλέον έχει περάσει σε επίσημη βάση, ο Μασούντ ζήτησε ένα μικρό χρονικό περιθώριο, προτού δώσει την τελική του απάντηση.

Όπως έχουμε αναφέρει περιμένει πρόταση από την Ισπανία και θέλει να «ζυγίσει» τα δεδομένα πριν δώσει την οριστική του απάντηση. Ο Ιρανός έχει μεταφέρει στον «Μίλο» πως μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να γνωρίζει το που θα συνεχίσει την καριέρα του και αν η επόμενη ομάδα του, θα είναι η «Ένωση». Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν παραμένουν γερά στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης του Μασούντ, με τον οποίο θα υπάρξει νεότερη επαφή τα επόμενα 24ωρα, όπου και αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση».