Ικανοποιημένος ο Ζιάγκος

Αρκετά ικανοποιημένος εμφανίστηκε από την εμφάνιση των αθλητών του στον αγώνα κόντρα στον Φιλαθλητικό ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Φιλαθλητικού στου Ζωγράφου κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή της Ένωσης, Βαγγέλη Ζιάγκο, κυρίως επειδή είναι μια έδρα στην οποία ηττήθηκαν οι συνδιεκδικητές της ανόδου.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη στου Ζωγράφου σε μια ισχυρή έδρα από όπου βασικοί συνδιεκδικητές της ανόδου ηττήθηκαν» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Δικέφαλος ενώ στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε τον Φιλαθλητικό στην επανάληψη εμφανίστηκε με τελείως διαφορετικό πρόσωπο και παραλίγο να χάσει το παιχνίδι.

Ο Ζιάγκος τόνισε πως αυτή η μείωση στην απόδοση της ομάδας του ήταν φυσικό επακόλουθο της επιθετικής τακτικής που ακολούθησαν οι γηπεδούχοι.

«Κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο με ώριμο και σκεπτόμενο παιχνίδι, εμφανίσαμε όμως διαφορετικό πρόσωπο στο 2ο ημίχρονο όπου στην προσπάθεια μας να ελέγξουμε τον ρυθμό απέναντι σε μια ταχύτατη ομάδα που χτυπάει με επιθέσεις 8′-10′, υπερβάλαμε και ρίξαμε πολύ την ταχύτητα μας στο 5-5. Αποτέλεσμα να μειωθεί η ενέργεια στο παιχνίδι μας, η ποιότητα των επιλογών μας και άρα και η αποτελεσματικότητα τους».

Τέλος, ο προπονητής της ΑΕΚ επισήμαινε πως η διακοπή των εορτών του Πάσχα μόνο καλό θα κάνει στον Δικέφαλο μιας και θα δώσει χρόνο να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση οι τραυματίες.

«Η διακοπή θα βοηθήσει τους τραυματίες να επανέλθουν (Νίκολιτς, Τσιάκος, Γκιζόγιαννης, Παπαντωνάκος, Δέσπος) και τους υπόλοιπους που σήκωσαν το βαρύ προπονητικό φορτίο να πάρουν βαθιά ανάσα για την συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που σε μια κρίσιμη και δύσκολη περίοδο ανταποκρίνονται σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων και περίεργων συνθηκών» ολοκλήρωσε ο Ζιάγκος.