Φεύγει ο Αρβανίτης;

Άμα φύγει και ο αρχιτέκτονας του χάντμπολ...

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αρβανίτης. Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με την ΑΕΚ, την οποία έστησε προπονητικά από το 2005 και την οδήγησε σε πέντε τίτλους (τρία Κύπελλα 2009, 2013, 2014 και δύο πρωταθλήματα 2011, 2013) είναι πιθανό να αποχωρήσει από το σύλλογο μετά από εννέα χρόνια.

Η αβεβαιότητα όσον αφορά την ύπαρξη του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, αλλά και η διοικητική αστάθεια είναι αρνητικοί παράγοντες για οποιοδήποτε μέλος της ομάδας. Έτσι και αλλιώς, παρελθόν αποτελούν ήδη Ράκσεβιτς, Οικονόμου, Καφφάτος (σταμάτησε) και όλοι οι άλλοι παίκτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κοντά στο να κλείσουν σε άλλες ομάδες. Όπως ο Μπάμπης Προδρομίδης, επικεφαλής του ΔΙΚΕΑ, έτσι και ο Γιάννης Αρβανίτης έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Σοφοκλή Ξυνή, καθώς υπήρξε προπονητής της ομάδας πριν αυτή αναστείλει την λειτουργία της.

Βέβαια το «κεφάλαιο» Γιάννης Αρβανίτης για την ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλο που σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα το κάνει από την πίσω πόρτα, αλλά θα εξηγήσει δημόσια τους λόγους, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι η ΑΕΚ πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα δικό του «παιδί». Υπάρχει όμως και μία μικρή ελπίδα αντιστροφής του κλίματος, αλλά αυτή την στιγμή φαίνεται πως κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο.

πηγή: coppa.gr