Στον ΑΠΟΕΛ ο Ντε Βισέντι

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ μπορεί να θεωρείται και επίσημα ο Ντε Βισέντι, με την πλευρά του Ολυμπιακού να συμφωνεί στην πρόταση του κυπριακού συλλόγου. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιώργο Δώνη κατά την διάρκεια του εξάμηνου δανεισμού του και πλέον θα μπορέσει να τον “χαρεί” ως δικό του ποδοσφαιριστή για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συγκεκριμένη μεταγραφή πάντως δεν επηρεάζει άμεσα την υπόθεση Τζιμπούρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού Πειραιώς για αγορά του ποδοσφαιριστή Tomas Sebastian De Vincenti. Η συνεργασία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ποδοσφαιριστή είναι τριετούς διάρκειας.

Ο ΑΠΟΕΛ προχωρά στην αγορά του ποδοσφαιριστή αφού πληροί όλα τα κριτήρια που έχουν τεθεί για να αποτελέσει η απόκτηση του, επένδυση για την εταιρεία. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή ποιότητας, σε πολύ καλή ηλικία (15/02/89 25 χρ.) και με μεγάλη προοπτική σε αξία μεταπώλησης.

Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει αύριο με πρωινή πτήση από την Αθήνα με προορισμό το προπονητικό κέντρο “Mistral Hotel Sport” και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας».