Παυλής: “Ηθικό το θέμα με το επίδομα”

Ο Μιχάλης Παυλής ξεκαθάρισε ότι είναι καλά στην υγεία του και πήρε θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε.

Θέση για τα όσα γράφτηκαν σήμερα από ιστοσελίδα της Λέσβου και αναπαράχθηκαν από μερίδα του Τύπου, περί επιδείνωσης της υγείας του, πήρε ο Μιχάλης Παυλής, με δήλωσή του στο facebook.
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής του στο ίδιο μέσο, o πρώην παίκτης της ΑΕΚ, τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του και ξεκαθάρισε πως το θέμα με το επίδομα που δικαιούται, είναι ηθικό.

«Με αφορμή τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε ένα θέμα που ξέσπασε και εξέπληξε και εμένα τον ίδιο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι καλά. Βρίσκομαι στην ομάδα που αγαπώ, έχω την τιμή και τη χαρά να ασχολούμαι με ένα από τα πιο νευραλγικά κομμάτια της: Τις υποδομές. Επίσης, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το θέμα με το επίδομα δεν είναι οικονομικό αλλά ηθικό. Αυτό που ζητάω είναι να γίνεται αξιοκρατική αξιολόγηση σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, αφού όσοι αποφασίζουν έχουν μελετήσει καλά τη δυσκολία που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή συγκεκριμένης ομάδας ατόμων. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, τον κόσμο, τον Τύπο ωστόσο θέλω να ξέρουν όλοι ότι είμαι καλά και εύχομαι να υπάρχει η συγκεκριμένη ανησυχία για όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας».