«Τρεις τελικοί μέχρι το τέλος»

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου δήλωσε αισιόδοξος για την άνοδο της ΑΕΚ στην Α1 και τόνισε πως υπάρχουν ακόμα τρεις «τελικοί» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου ήταν καταλυτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι σημειώνοντας 17 πόντους στον αγώνα με τον Φιλαθλητικό.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ επισήμαινε πως και η Ένωση αλλά και ο Φιλαθλητικός ήθελαν τη νίκη, για διαφορετικούς βέβαια, λόγους.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια νεανική ομάδα γρήγορη και απρόβλεπτη. Θέλαμε το ίδιο τη νίκη και δύο. Όσο τη θέλανε εκείνοι για να σωθούν άλλο τόσο τη θέλαμε και εμείς για να διατηρήσουμε την πρωτιά για την μεγάλη επιστροφή της Βασίλισσας στην Α1 και τελικά τα καταφέραμε» είπε αρχικά ο Πολυτάρχου στο AEK1924.gr.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο μείωσαν τη διψήφια διαφορά που είχε χτίσει η ΑΕΚ στο υπόλοιπο του αγώνα και μετέτρεψαν το ματς σε ντέρμπι.

Ο Πολυτάρχου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και τόνισε πως χάρη στην εμπειρία  των Φαλέκα, Καράμπουλα, Γκιζόγιαννη και Δέσπου οι «Βασίλισσα» μπόρεσε και κράτησε το προβάδισμα. Έπειτα, σημείωσε πως απομένουν τώρα τρεις ακόμα «τελικοί» για να πραγματοποιηθεί ο στόχος της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία.

«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως στην πορεία χάσαμε την συγκέντρωση μας και δώσαμε δικαίωμα στον Φιλαθλητικό να μας πλησιάσει, αλλά στο τέλος με την εμπειρία των Φαλέκα, Καράμπουλα, Γκιζόγιαννη και Δέσπου μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα και να πάρουμε τη νίκη. Απομένουν τρεις τελικοί για το τέλος και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα ανέβουμε στην Α1».

Τέλος, ο 31χρονος γκαρντ εκπροσωπώντας όλη την ομάδα αφιέρωσε τη νίκη επί του Φιλαθλητικού στο φυσιοθεραπευτή της Ένωσης, Μάνο Πετρόπουλο.

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον φυσιοθεραπευτή μας Μάνο Πετρόπουλο, ο οποίος μπήκε εκτάκτως χειρουργείο και του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή».