Καββαθά: «Μπορώ να δουλέψω σωστά στον Α.Ο. Θήρας»

Για τη μεταγραφή στην νέα της ομάδα μίλησε η πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ, Άννα Καββαθά, στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

Αναλυτικά όσα είπε η Άννα Καββαθά:

Για τον ΑΟ Θήρας: «Η ομάδα της Σαντορίνης υπάρχει τα τελευταία 3 χρόνια, έχει ανέβει όλες τις κατηγορίες και θέλει σταδιακά να μείνει στην Α1 γυναικών και να πρωταγωνιστήσει».

Για την μεταγραφή της: «Η πρόταση ήταν πολύ καλή γιατί μου δίνει την δυνατότητα να κάνω σωστή δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα μπει στην τετράδα. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι να κάνουμε καλή δουλειά. Πιστεύω ότι για να έχει ανέβει όλες τις κατηγορίες με την ίδια προπονήτρια θα κάνει την δουλειά που πρέπει».

Για το ότι είναι η πρώτη φορά που φεύγει από την Αθήνα: «Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά φεύγω από την Αθήνα. Όμως και στην Αθήνα όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, κλείνεσαι στον χώρο σου και δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Δύο μέρες που πήγα στην Σαντορίνη μου φάνηκε απίστευτη. Νομίζω ότι θα προσαρμοστώ γρήγορα.Για μένα είναι ό,τι καλύτερο γιατί θα είμαι συγκεντρωμένη σε αυτό που αγαπώ».

Για την Τένεβα: «Με την Τένεβα ήμασταν συμπαίκτριες στον Ολυμπιακό δύο χρόνια. Είναι μια αθλήτρια που αγαπώ και εκτιμώ και θα κάνουμε καλή παρέα».